google-site-verification=zzATLtopiRuiA_Xd1VcfPUr9BTlQLJI2sw9V2HvesHg

Szeretnénk meghívni a 2022-es IoT Live Show rendezvényünkre 2022.05.25-26-án Budapesten az UP rendezvénytérre, ahol több neves előadást nézhet meg az IoT megoldásokról.


IoT Live Show célja a hazai IoT közösség összefogása, szakmai és üzleti támogatása, valamint az egyes alkalmazási területek IoT és ipar4.0 megoldásainak megismertetése, népszerűsítése.


A rendezvény látogatói az érdekes szakmai előadások mellett élőben meg is tekinthetik, és kipróbálhatják a kiállítótérben található innovatív IoT megoldásokat, majd szavazhatnak kedvencükre az IoT Live Show 2022 Legjobb Megoldása versenyen.


A VértesNet az IoT Hungary Zrt partnercégeként lesz jelen a rendezvényen. Az előző IoT Live Show-n nagy meglepetést okozott, hogy az erős mezőnyben az elérhető 6 díjból hármat is elhoztunk: Cisco szakmai különdíjat, legjobb előadó és legjobb megoldás kategóriában.


Idén ismételten Huber Tamás indul a szakmai versenyen az IoT Hungary Zrt nevében. Az előadás május 26-án lesz, témája az „Alternatív hálózatok az okos megoldásokért” és a SmartRoad System bemutatása lesz a szakmai versenytémánk Szabó Károly prezentálásában. Szabó Károly által bemutatott rendszerre a weboldalon szavazni is lehet. Kérjük szavazatukkal is támogassanak minket! A szavazás ide kattintva érhető el.


A rendezvény a látogatók számára teljesen díjmentes, de a belépés vagy a konferencián való online részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.


Online részvételhez az alábbi emailé címen tudnak jelentkezni: info@iotliveshow.hu


Tartson velünk, fejlesszük együtt a jövő hálózatát!