google-site-verification=zzATLtopiRuiA_Xd1VcfPUr9BTlQLJI2sw9V2HvesHg

VértesNet

Testhőmérséklet mérés

A VértesNet testhőmérséklet ellenőrző terminálja gyors és hatékony testhőmérséklet-mérést tesz lehetővé, továbbá arcmaszk ellenőrzést is végez. A koronavírus terjedésének fékezése végett Magyarország Kormánya különböző intézkedéseket léptet életbe. 2020. szeptember 21.-től kötelező lesz a megfelelő maszkviselés már nem csak a tömegközlekedési eszközökön és az üzletekben, hanem a bevásárlóközpontok, mozik, színházak, múzeumok, könyvtárak közönség által látogatott területén, valamint egészségügyi és szociális intézményekben, közszolgálati és postai ügyfélszolgálatokon is. Október 1-jétől az óvodákba, iskolába, szakképző intézményekbe az ott dolgozók és a tanulók csak testhőmérséklet mérés után léphetnek be, de több iskola a tanév elejétől mérik már a tanulók testhőmérsékletét. Megnőtt az igény más helyeken is a testhőmérséklet mérésére, a kórházakban már a tavaszi intézkedések között is szerepelt a hőmérsélet mérés, de most önkormányzatok, szórakozóhelyek, rendezvényszervezők is érdeklődnek a termék után.

Érintés nélküli ellenőrzés

\

Testhőmérséklet

\

Maszkviselés

\

Arcfelismerés

\

Sisakviselés

\

Beléptetés

  Testhőmérséklet terminál

   Hőmérő modul

   A hőmérő modul mérési tartománya 30°C -tól 45°C-ig, a pontossága 0,1 °C. A standard hőmérséklet eltolódás kisebb, mint 0,5°C.  A hőmérő munkatávolsága 1 és 2,5 C°közötti, vagyis ilyen közel szükséges a mért személynek a csuklóját a szenzor elé tartania. 

    További funkciói

    Alkalmas arcfelismerés révén helyes maszkviselés detektálására, vagy sisakhordásra is. GDPR megfelelőségi működést is lehetővé tesz, kikapcsolható az arc-azonosítása. A testhőmérséklet mérésnél riasztási küszöbérték állítható, beléptetési jogosultsággal lehet összekötni. Számítógépről akár több terminál forgalma is követhető.

     Alkalmazási területei

     A terminál széles körben alkalmazható, akár nagyforgalmú helyeken is, például gyárakban, iskolákban, irodaépületekben, kórházakban és más fontos területeken. Telepítettünk már  terminált focimeccs beléptető kapujánál, megyei jogú város polgármesteri hivatalához is. 

      Működése  

      A terminál felismeri, ha egy személy elé áll, továbbá meg tudja állapítani, hogy visel-e maszkot és helyesen viseli-e. A csuklót a szenzor elé tartva testhőmérsékletet mér. A terminál üzemelése teljesen automatikus, nem szükséges hozzá kezelő. Működésének alapja, hogy felismeri az arcokat, ekkor a terminál kéri a személyt, hogy helyezze a csuklóját hőmérséklet mérés végett a szenzor közelébe. Kiírja a mért hőfokot, megállapítja, hogy rendben van-e, vagy a személy belépését megtagadja, mindezt magyar hangutasításokkal végzi. A hőmérséklet ellenőrzést 0,1 °C pontossággal végzi.

      miért válassza a vértesnetet?

      Vértesnet telefonos ügyfélszolgálat 0-24 órában hívható. Élőhangos bejelentkezés

      Mindig elérhető telefonos ügyfélszolgálat

      0-24 órában működő, mindig elérhető telefonos hibabejelentő. Nincs géphang, élő kapcsolás!

      Korlátlan internet

      Az internet mindenkié!
      A mi szolgáltatásunk korlátlanul, adatmennyiségtől függetlenül  használható

      Kötelezettségek nélküli szüneteltetés

      Nyaralóövezetben, hétvégi házaknál lévő szolgáltatásunkat bármikor szüneteltetheti!

      Nincs hűségidő

      Nem hiszünk a hűségidő rendszerében! Próbálja ki szolgáltatásunkat, minőségünkre mondjon igen-t!

      Az év minden napján nyitva tartó iroda

      Ügyfélszolgálati irodánk az év minden napján, hosszan tartó nyitva tartással  áll rendelkezésükre.

      Ott is szolgáltatunk, ahol más nem!

      Külterületeken, nyaralóövezetben is jelen vagyunk! Bekötési lehetőségekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!