google-site-verification=zzATLtopiRuiA_Xd1VcfPUr9BTlQLJI2sw9V2HvesHg

December 30-án este ismeretlen tettes megrongált egy Trabantot Tatabányán a Kossuth Lajos utcán. Az autót irodánkkal szemközti parkolóban rongálták meg, ahol az épület falán a VértesNet több kamerája rögzítette az eseményt, illetve a gyalogátkelő helyet és kereszteződést figyelő térfigyelő kamera is rögzítette az elkövetőt. A Tatabányai Rendőrkapitányságon eljárás indult, a rendőrség a kamerafelvételek közreadásával kért segítséget a férfi megtalálásában. Nem kellett sokat várni, a tettes felismerte magát, másnap önként jelentkezett.

A homlokzaton elhelyezett kamerák feltűnő elemei irodánknak: a kamera tesztfalat évekkel ezelőtt kezdtük el működtetni. Munkánk során a legmagasabb minőségre törekszünk, önkormányzatok és vállalkozások részére telepítünk kamerarendszereket. Célunk, hogy az általunk telepített kamerákat jobban megismerjük, működésére saját tapasztalatunk alapján tudjunk garanciát szavatolni. Partnereinknek olyan kamerákat értékesítünk, amelyről saját, meggyőző tapasztalatunk van.

Pontosan 2 évvel ezelőtt az újév első napján szintén munkatársunk autóját még az előző irodánknál megrongálták, ugyanezeknek a teszt-kameráknak a segítségével meglettek az elkövetők.

Több, mint 2000 kamerát üzemeltetünk országszerte, ezeknek a nagy részében mi vagyunk az adatkezelők, ezáltal a Rendőrségnek akár heti szinten adjuk át a felvételeket rongálásokról, testi sértésekről, lopásokról.

Az általunk kezelt önkormányzati térfigyelő kamerák által is rengeteg felderítés történik, de ott nem mi vagyunk az adatkezelők, az esetek számáról nincs pontos tudomásunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy egyre több települési önkormányzat keres fel minket térfigyelő kamerarendszer kiépítésével vagy bővítési munkálatokkal és üzemeltetési feladatok ellátása miatt!

Bízunk benne, hogy a Rendőrség egyre több kameraképet tesz majd közzé, ezzel is elriasztva az elkövetőket és népszerűsítve a kamerarendszereket.

Ezúton is szeretnénk megköszönni annak a gépjármű-vezetőnek, aki az útról visszatolta a Trabantot a parkolóba, ezáltal egy közlekedési akadályt, balesetveszélyt hárított el.

Lakossági célokra, társasházakba is telepítünk kamerarendszereket, ahol a megelőzésen túl a bizonyításban is fontos szerepet játszanak a kamerák: Youtube csatornánkban megnézheted itt, hogy bukott le egy tatabányai telefontolvaj a liftbe telepített kameránk által.

Társasházi kamerarendszereinkről a honlapunkon megtalálsz minden információt!