google-site-verification=zzATLtopiRuiA_Xd1VcfPUr9BTlQLJI2sw9V2HvesHg

ALEF BALATON TOUR – VértesNet- Haverok csapat részvételével – 2. állomás!!!

Július 6-án szombaton Balatonfüreden volt megrendezésre az ALEF BALATON TOUR második állomása (Balatonszárszó után) ahol ismét pályára lépett a VértesNet-Haverok focicsapatunk. Igazi balatoni sportesemény volt, nem volt hiány napsütésből és forróságból.

 A második állomáson 48 csapat indult, és „nemzetközi” kispályás labdarúgó tornává növekedett, ugyanis a dunaszerdahelyi Trinidad révén egy felvidéki csapat is ott volt a mezőnyben. A 2019-es BALATON TOUR-on az eddigi két állomáson összesen 104 csapat vett részt.

Ez a 48 csapatos rendszer ideálisabb volt a múltkori 56 csapat után, egyszerűbb volt a lebonyolítás, gyorsabban zajlott a mérkőzés. Egy reggeli- egy délelőtti- és egy délutáni csoportkör után kezdődött a 32 csapatos rájátszás, ahová a 12 első- és második helyezettjei mellett 8 csoport harmadik is továbbjutott. Így az igazi küzdelmek most csak a rájátszásban kezdődtek el.

Négy csoport, összesen 16 csapat kezdte meg a küzdelmeket reggel 8.30.-kor.

Izgalmasra sikeredtek a délelőtti csoportok. Odin Fiai valamint a 2017-es győztes Sárépszer KFT makulátlan mérleggel jutottak a legjobb 32 közé és csoportelsőségnek örülhetett a budapesti TPS Csiga és az alsónémedi Klinikák Gyógyszertár is! Másodikként lépett a legjobbak közé a kecskeméti kupagyőztes Imperiál FC, a ceglédi Árpád Fc, a répcelaki Műhely Étterem és a Balatonon rendre jól kapható Kifli is, miközben a legjobb harmadikok továbbjutó helyein a Kispest, a tatabányai Vértesnet-Haverok és a váci Szunnyadó Erő osztozott.

15.30.-kor kezdődtek meg az egyenes kieséses párharcok. A négy pályán lényegében négy ág alakult ki és bizony igen komolyra sikeredett mindegyik. Érdekesség, hogy a legjobb csoportharmadikként továbbjutó csapatok egy kivétellel rendre alulmaradtak. A VértesNet Haverok a legjobb 16 közé kerülésért folytatott harc folyamán alulmaradt a Futottak Még csapattal szemben

A 2019-es ALEF BALATON TOUR második állomása az óbudai csapat kupagyőzelmével zárult! GRATULÁLUNK!

„ G” CSOPORT  – 10.45. – „C”  pálya

TPS Csiga (Bp), Ágyúsok FC (Albertirsa), Műhely Étterem és Klub (Répcelak), Vértesnet-Haverok (Tatabánya),

10.45. TPS Csiga  – Ágyúsok FC  3-0

11.10. Műhely Étterem és Klub – Vértesnet-Haverok  5-2

TPS Csiga  – Műhely Étterem és Klub 1-0

Ágyúsok FC – Vértesnet-Haverok  2-2

TPS Csiga  – Vértesnet-Haverok  4-6

Ágyúsok FC – Műhely Étterem és Klub  0-4

A csoport végeredménye:

„G” csapat m gy d v gk p
1 TPS Csiga 3 2 0 1 8-6 6
2 Műhely Étterem és Klub 3 2 0 1 9-3 6
3 Vértesnet-Haverok 3 1 1 1 10-11 4
4 Ágyúsok FC 3 0 1 2 2-9 1