google-site-verification=zzATLtopiRuiA_Xd1VcfPUr9BTlQLJI2sw9V2HvesHg

Kedves Ügyfeleink!

Elérkezett az év vége, a számadás időszaka. Legtöbb cég végiggondolja mit tervezett, és mi az, amit sikerült megvalósítani. Társaságunk sikeres évet tudhat maga mögött. A nevében magyar, ellenben német multi cég erőteljes nyomulása ellenére az ügyfélszámunk emelkedett. Nagy meglepetésünkre azokról a területekről, ahol EU-s pénzen kiépítésre került az optikai hálózat, nagyobb számú megrendelés érkezett. Úgy véljük ez annak is köszönhető, hogy az internetet 12 éve változatlan áron szolgáltatjuk. A világhálóval való kapcsolat minősége és a sebessége tovább fejlődött. Több földrajzi területen nagyarányú fejlesztéseket hajtottunk végre, aminek hatására sikerült az internet kapcsolatot megbízhatóbbá tenni. Beruházásainkat tovább folytatjuk, szeretnénk minél hamarabb a teljes területünkön befejezni a fejlesztéseinket. Ennek érdekében technikusaink folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt.

Új üzleti megrendelések száma a 2018-as esztendőben rekordot döntött. Azt gondoljuk, hogy a kedvező ár és az ár – érték arány társaságunknak kedvez. Üzleti előfizetőnk számára biztosított tényleges 7/24 Technikai támogatás, és a 24 órás élőhangos ügyfélszolgálat még vonzóbbá teszik szolgáltatásunkat, mely megnyilvánul a számokban is.

Elmúlt évben tovább folytattuk Tatabánya Megyei Jogú Város térfigyelő rendszerének üzemeltetését. Városunk új beruházásában létrehozott Népház-liget, Záray Márta pihenőpark, vagy Bánhidai szánkózódomb térfigyelő kameráinak telepítését szintén cégünk végezte.
Továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk városunk lakóinak, és az ide látogatóknak a biztonságára, a közbiztonságért. Ennek érdekében az idei esztendőben is több térfigyelő kamerát ajándékoztunk és szereltünk fel városunk különböző pontjain. Tettük ezt azért is, mert a térfigyelő kamerák bűnmegelőző és bűnvisszatartó szerepe bizonyított, mint ahogy városunk iránti elkötelezettségünk és szerepvállalásunk.

Nagy előrelépéseket tettünk a társasházi kamerarendszerek kiépítése és üzemeltetése terén. Országos szinten üzemeltetjük a lépcsőházi kamerákat. Nagyon sajnáljuk, hogy az idei évben nem sikerült elérnünk az 1.000. kamera felszerelését. Az oka nem a megrendelések hiányában keresendő, hanem a létszámunk elmarad a szükségestől, ami a kapacitásunknak szab határt. A munkaerő hiány már nem csak a szakemberekben nyilvánul meg, hanem a dolgozni akarók számában is. Ez az országos probléma tevékenységeink mindegyikére kihat, és kevés a reményünk végleges megoldására.

Számos települési önkormányzattal kerültünk szorosabb kapcsolatba. 2018-as esztendő kiemelkedő eredménye volt Bicske város térfigyelő rendszerének üzemeltetésére kötött szerződésünk. További önkormányzatokkal vagyunk tárgyalásban az üzemeltetés, valamint a tervezés és kiépítés vonatkozásában.

Idei év mérföldkő volt vállalkozásunkban, megrendeztük a Térfigyelő Szakmai napot Tatabányán, mely az első ilyen nagyszabású rendezvényünk volt. Bemutattuk a legújabb kamerákat és a rendszámfelismerés szükségességét. Rendezvényünk sikeressége folytatásra ösztönöz minket.
Számos rendezvényen és kiállításon vettünk részt, ahol a cég bemutatása mellett térfigyelő és lépcsőházi kamerarendszereinket is sikeresen népszerűsítettük.

Végezetül, de nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni előfizetőink hűségét. Külön köszönet illeti azon ügyfeleinket, akik a kezdetektől velünk vannak, immár több mint 10 éve.
Ők is biztosítékai annak, hogy tennünk kell továbbra a dolgunkat, hiszen az előfizetőink elégedettsége a mi gazdagságunk.
Továbbá köszönetet mondunk azoknak is, akik valamilyen oknál fogva távoztak tőlünk. Minden távozó ügyfél fejlesztésre, bővítésre ösztönzi műszaki gárdánkat.

Szeretnénk megköszönni mindnyájuknak, hogy mi szolgáltathattuk Önöknek a világhálóval való kapcsolatot. Reméljük, hogy a következő év is hasonlóan eredményes lesz, legnagyobb megelégedésükre.
Nagyon boldog, sikeres új esztendőt kívánunk Önöknek!

VértesNet valamennyi munkatársa nevében:

Dr Lanczner Gabriella
ügyvezető