google-site-verification=zzATLtopiRuiA_Xd1VcfPUr9BTlQLJI2sw9V2HvesHg

Második éve támogatjuk a VértesNet -Haverok névre keresztelt
kispályás labdarúgó csapatunkat. Korábban is beszámoltunk, hogy nem csak a Tatabányai tornán veszünk részt, hanem több helyre is nevezünk, legutóbb a Bubi tornán vettünk részt. 2019. június 22-én szombaton Balatonszárszón került megrendezésre az ALEF BALATON TOUR első állomása, ahol a VértesNet-Haverok focicsapatunk is részt vett az induló csapatok között. A rendezők szerint rekordlétszámú, összesen 56 csapat részvételével zajlott a hétvégi megmérettetés, ahová az ország minden szegletéből érkeztek a kispályás labdarúgó csapatok. Az 56 foci csapatot 14 csoportba osztották szét és minden csoportból az első 2 csapat jutott tovább. A ’H’ Csoportunk 4 csapatból állt: ABC (Bp), Vértesnet Haverok (Tatabánya), Kutyaütők (Almásfüzitő), Colonia (Répceszentgyörgy)
Igazi meleg, nyárias napsütötte délelőttünk volt, a focipálya helyett a Balatonban kellett volna megtartani a meccseket. 🙂 Ám délután, a nyolcaddöntő ideje kezdett el esni az eső, de a csapatok mindvégig kitartottak. A bronzmeccsen óriási csata volt, 4-4-re végződő összecsapás után a büntetőpárbajt Genszler FB Team nyerte. Az ezüst érmet a budapestről érkező Odin fiai, az aranyat pedig a szintén budapesti illetőségű Todor Pet Bau játékosai vitték haza, miután a 2 döntős egymás elleni játékában 1-0-ra nyert az aranyérmes.
A VértesNet – Haverok csapatunk ugyan keményen küzdött, de nem sikerült továbbjutniuk. A jó hangulatú, sportszerű mérkőzések és a kupa élménye maradandó volt mindannyiunknak, a további állomásokon is pályára állunk. Legközelebbi állomások Balatonfüred (07.06) és Siófok (07.20), ahol ismét meghódítjuk a balatoni focipályákat!

Pénteken is pályán voltunk

A VértesNet focicsapatunk pénteken a Jubileum parkban tartandó Tatabányai kispályás labdarúgó bajnokság részeként kisorsolt, Lagúna Söröző ellen játszott.

Szorosan kezdődött a tatabányai mérkőzés, 1-1-es döntetlen állás után a Laguna Söröző gyors csapásaival megszerezte a vezetést az első félidőben, majd a másodikban is sikerült tartania magát. Az utolsó percben sikerült még egy gólt rúgnunk, de végül 6-3- as eredménynél a bíró lefújta a játékot. Ezzel az eredménnyel a Laguna Söröző csapata biztosította magának a tabella 1. helyét, gratulálunk nekik!

További meccseink

A Balatoni torna következő állomása előtt még a Tatabányai kispályás labdarúgó bajnokság 2019 évi tavaszi fordulóján is fogunk szerepelni. Csupán két mérkőzésünk maradt, mielőtt megkezdenénk a nyári szünetet. 2019.06.28-án pénteken 19.10-től a Hooligans csapatával játszunk, 2019.07.01-én hétfőn pedig a Lefőtt KV csapata áll ki ellenünk Tatabányán, a Jubieum Park ’A’ pályáján.

Várjuk szurkolóinkat jó hangulatú mérkőzéseinkre!