google-site-verification=zzATLtopiRuiA_Xd1VcfPUr9BTlQLJI2sw9V2HvesHg

Június 26-án szombaton Balatonszárszón rendezték meg a BALATON TOUR foci kupa első állomását, ahol 2019 után ismét pályára lépett a VértesNet-Haverok csapatunk. Tavaly sajnálatos módon elmaradt, így csapatunk idén mindenképp szeretett volna ismét játszani a magyar tenger partján. Igazi balatoni sportesemény volt, nem volt hiány napsütésből és forróságból.

Balatonszárszó mindig is ’híres’ volt arról, hogy igazi országos tornának szolgál otthonául. Hogy ez a füves pályáknak, az időpontnak vagy valami egészen másnak köszönhető nem tudjuk, mindenesetre ezúttal is az ország valamennyi pontjáról érkeztek a labdarúgó csapatok focistái . Budapesti csapatok mellett érkeztek Siófokról, Bajáról, Székesfehérvárról, természetesen Balatonszárszóról, Szigetszentmiklósról, Mórról, Komáromból, Vácról, Veszprémből, Marcaliból, Bársonyosról, Egerből, Sopronból, Szárról, Hajdúsámsonról, Szentgotthárdról, Dunaújvárosból, Szombathelyről, Almásfüzitőről, Kiskőrösről, Nagykanizsáról, Debrecenből, Pilisszentivánról, Paksról, Gyuláról, Pilisről, Szarvasról, Felsőzsolcáról, Iharosberényből, Miskolcról, Kaposvárról, Balatonlelléről, Ozoráról, Nagyatádról, Bicskéről, Szentendréről, Celldömölkről, Jánosházáról, Tatabányáról, Ceglédről, Kecskemétről, Veszprémből, Kölesdről, Domoszlóról, Győrből, Ajkáról sőt Nagyváradról illetve Erdélyből is.

A csapatok 24 csoportban kezdték meg a küzdelmeket és a továbbjutók a lebonyolítás, a nagy meleg és a két helyszínt figyelembe véve egyből ’keresztbejátszottak’ az esti rájátszásba kerülésért!

„U” CSOPORT –13.30.–„A” pálya

Vértesnet-Haverok (Tatabánya), Startolunk SE Pimi (Cegléd), No Name FC (Harkány), ARoma FC (Bp.)

13.30. Vértesnet-Haverok – Startolunk SE Pimi 0-1

13.55. No Name FC – ARoma FC 0-4

Vértesnet-Haverok – No Name FC 4-1

Startolunk SE Pimi – ARoma FC 1-4

Vértesnet-Haverok – ARoma FC 0-1

No Name FC – Startolunk SE Pimi 2-3

A 2021-es 11TeamSports Balaton Tour végeredménye:

1.Meglepetés (Budapest)

2.Fékcentrum (Debrecen)

3.Rabel FC (Tura)

4.Tat-Ker Kft (Ajka)

5-6. Aroma FC és Dream Team

Gratulálunk a döntősöknek!

Forrás: http://www.kaminokupa.hu/ Köszönet a képekért a szervezőknek!

További híreink itt!