google-site-verification=zzATLtopiRuiA_Xd1VcfPUr9BTlQLJI2sw9V2HvesHg

A VértesNet 2018-ban indította el először focicsapatát a Tatabányai Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. A 2022/2023-as évad tavaszi fordulójának kezdetéhez érkezett a Bajnokság.

Első tavaszi mérkőzésünk 2023. április 18-án volt, ahol az Aptív csapatával játszottunk. A mérkőzést győzelemmel zártuk 3:1 aránnyal.


A mai napon, április 26-án léptünk másodjára pályára, ellenfelünk az AGC csapata volt. A jó iramú mérkőzés eredménye csapatunk javára 5:3 lett.


A VértesNet csapata így a tavaszi forduló első két meccsét győzelemmel zárta. Várjuk a folytatást!
Legközelebb május 10-én a Vár-Lak csapatával lépünk pályára.

A Tatabányai Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságot a Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetség rendezi meg. A bajnokság az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága szakmai felügyelete alatt áll, és a műfüves pályákon kerül megrendezésre a Jubileum parkban. A bajnokság kétfordulós, őszi-tavaszi rendszerben zajlik, csoportokon belül körmérkőzéses formában.


A Tatabánya Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság remek lehetőséget kínál az amatőr labdarúgók számára, hogy részt vegyenek egy helyi bajnokságban, és kipróbálják képességeiket. A bajnokság egyaránt alkalmas arra, hogy új barátságok alakuljanak és erősítsük a közösségi életet, valamint a sportolás örömét is átélhessük. Elkötelezettek vagyunk a helyi közösségért, emiatt is fontos számunkra a Bajnokságon való részvétel.
Az ilyen bajnokságok megmutatják, hogy a sport mindenki számára elérhető és élvezetes lehet, és bátorítják az embereket, hogy rendszeresen sportoljanak és egészséges életmódot folytassanak.

A Tatabányai Városi Szabadidősport több kisebb kupát is szokott hirdetni, például a Május 1. kupát, aminek eredményéről itt írtunk: https://vertesnet.hu/majus-1-kupa/

A versenykiírás, szabályzat, tabella a Tatabányai Városi Szabadidősport Szövetség honlapján elérhető!