google-site-verification=zzATLtopiRuiA_Xd1VcfPUr9BTlQLJI2sw9V2HvesHg

Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni Titeket a COVID19 járvány kapcsán foganatosított óvintézkedéseinkről. A koronavírussal kapcsolatos fejlemények kapcsán kormányzati intézkedések sora született, amelynek célja az emberek egészségének védelme. 
Magyarország Kormánya a 40/2020 (III.11.) rendelete értelmében az ország teljes területén veszélyhelyzetet hirdetett.  Cégünk ennek mentén kívánja dolgozói és ügyfelei egészségét a szolgáltatásunk minőségének megtartása mellett védeni.

A VértesNet ügyfélszolgálata 2020.03.16-től (hétfőtől) bizonytalan ideig személyes ügyfélfogadást csak korlátozottan biztosít.
Az ügyfélszolgálaton kizárólag személyes fizetésre van lehetőség azon ügyfeleink számára, akik semmilyen formában nem tudják megoldani az átutalást. Felhívjuk az irodánkba érkező ügyfelek figyelmét, hogy irodánk előteréig lehet csupán közlekedni. Kollégáink itt bonyolítják le a befizetést minimális érintkezés mellett.
Minden szerződésmódosítási, adatváltozási ügyet, hibabejelentést kizárólag elektronikus úton tudunk befogadni.
Sajnálatos módon nem áll módunkban fogadni olyan ügyfeleinket, akik más okból érkeznek hozzánk személyesen. Kérjük ezt tartsák tiszteletben, telefonon keresztül minden üggyel kapcsolatosan tudunk segíteni!

A kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk ajánlani utalásos díjfizetési módunkat!

Számlájuk befizetése könnyedén intézhető utalással is.
A számlaszám minden számla bal felső sarkán megtalálható.
Amennyiben nem tudja számlaszámunkat, ügyfélszolgálati telefonvonalunkon 1 perc alatt kollégáink tájékoztatják.

Ügyfélszolgálati telefonszámunk a nap 24 órájában elérhető, megrendeléseiket, hibabejelentéseiket, a szolgáltatás lemondását mind intézhetik telefonon.

Az internetszolgáltatást folyamatosan garantáljuk, a távközlés fontos eleme a lakossági tájékoztatásnak. Kizárólag esetleges hatósági korlátozás esetén jelentkezhet probléma az újabb megrendelések, esetleges hibajavítások terén, valószínűleg ezekkel sem lesz probléma a jövőben sem.

Szerelőink más személlyel történő érintkezési lehetőségeit minimalizáljuk, a papír alapú munkalapokat ideiglenesen töröltük. A szerelő autókat fertőtlenítő szerekkel, kesztyűkkel töltöttük fel. Kérjük ügyfeleinket, tartsák magukat távolabb a munkavégzés helyétől, a munka végzésének feladataiba segíteni nem tudnak kollégáinknak.

Szeretnénk ismételten kiemelni, ügyfélszolgálatunkon nem szükséges személyesen megjelenni, elektronikusan vagy telefonon minden ügyben eljárunk !

Elérhetőségeink:
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/vertesnet
0-24 órában elérhető ügyfélszolgálati telefonunk: 0634/200-101
Email címünk: info@vertesnet.hu

A közcélú hírközlő hálózatok üzemeltetése jelentős és felelősségteljes feladat. Regionális szolgáltatóként még nagyobb felelősséget érzünk ügyfeleink és munkatársaink egészségének megőrzésében. A fenti intézkedések mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében születtek és addig állnak fenn, amíg a kormány által felállított operatív törzs indokoltnak tartja.

Köszönjük szépen a megértéseteket és az együttműködéseteket!

Kérdés vagy észrevétel esetén keressetek bizalommal!